Passie voor tandheelkunde én praktijkvoering.

Win-win-win

Met de groeiende omvang van praktijken en de toenemende eisen rondom wet- en regelgeving wordt steeds meer gevraagd van de ondernemers- en managementvaardigheden van de tandarts. Het praktijkmanagement wordt een steeds belangrijkere schakel in het proces om als praktijk goed ‘te draaien’.

Sommige tandartsen vinden hun uitdaging en ambitie in het ondernemerschap en het praktijkmanagement. Anderen willen vooral tandarts en zorgverlener zijn. iDentify identificeert zich met deze vraagstukken door onze ervaring in het praktijkhouderschap en praktijkmanagement. Het praktijkmanagement van uw praktijk kan in zijn geheel of gedeeltelijk worden ondergebracht bij iDentify. Met ruime expertise op dit vlak kan iDentify de praktijk volledig ontzorgen. Dit neemt niet alleen de lasten weg bij de tandarts, maar zorgt vooral voor een goed draaiende praktijk. Kortom, win-win-win voor tandarts, team en praktijk.

Smeermiddel

Elke praktijk heeft ‘smeermiddel’ nodig om goed te lopen. Dit vraagt om tijd en aandacht rondom het management van de praktijk.

iDentify kan het smeermiddel zijn voor uw praktijk. Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen.